pakkedag og ventetid

Dagen begyndte meget tidligt.

DSCN0215

Længe før kl. 6 vågnede jeg, og efter at have ligget et stykke tid under den varme dyne og lyttet til stilheden stod jeg op og gik i gang med dagen.

Det er pakkedag og rejsedag.

Allerede i formiddag blev jeg færdig med at pakke og rydde det sidste op, så huset er klar til min hjemkomst igen. Så nu er det tid til at slappe af og bare vente på, at det bliver tid til at bære Sif og de sidste ting ud i bilen og låse døren efter mig.

Sif ligger ovenpå og sover, og jeg går lidt rastløst rundt og ordner forskellige ting og venter.

DSCN0562

Der har været regn og slud i formiddag, men nu begynder det at klare op, samtidig med at blæsten lægger sig lidt. Det tyder på en fin sejltur til Sjælland senere på eftermiddagen.

Vores lille lokale avis Samsø Posten fortæller i dag, at Samsø får fint besøg den 18. marts. I forbindelse af et officielt besøg i DK kommer det hollandske kongepar og kronprinsparret på besøg for at høre om selvforsyning og bæredygtighed i praksis:

“På statsbesøgets andendag vil Kong Willem-Alexander og Dronning Máxima ledsaget af Kronprinsparret besøge Samsø, der i dag er 100 pct. selvforsynende med vedvarende energi. Øen har i mange år arbejdet på at blive et grønt modelsamfund ved at fokusere på selvforsynende energi-former, der er ejet og drevet af øboerne selv, samt på økologi og grøn bæredygtighed i øens samfund. Efter officiel velkomst ved Samsøs borgmester vil øens grønne innovative løsninger blive fremvist, og der er i programmet taget højde for at gå i detaljer med de grønne løsninger, som begge lande har interesse i at samarbejde om. Der vil blandt andet være besøg på det forbrugerejede fjernvarmeanlæg baseret på halm, Ballen-Brundby, der leverer energi og forsyner 291 boliger, 3 hoteller og 3 virksomheder på øen. Kongeparret og Kronprinsparret vil også besøge Samsø Efterskole, hvor energiforsyning og grønne løsninger samt oplevelser i naturen er i centrum for elevernes ophold. Ø-besøget afsluttes på Samsøs Energiakademi med rundbordsdrøftelser og erfaringsopsamlinger fra den grønne dag efterfulgt af en frokost med øens specialiteter og lokale produkter, der illustrerer lokalsamfundets selvforsyningstanke.”
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.