art journal fortsat …

Egentlig er der ikke så meget at sige, når jeg blot kan gentage mig selv og fortælle, hvor meget jeg glæder mig over at være i mit eget indre og ydre rum.

Hvor dagen går med at være stille, læse, tænke, skrive, tegne og fortsætte med siderne i den nye art journal/mixed mediabog, hvor jeg giver mig selv rum til udtryksmæssigt at gå steder hen, hvor jeg sjældent kommer.

I disse dage skriver jeg om dette med at holde sig selv begrænset af frygten for at lave noget, der er mislykket og ikke duer. Perfektionistens begrænsende bur, hvor kun det perfekte er godt nok, et bur som jeg har levet i i mange år og arbejdet mig fri af i flere runder. Endnu en gang har jeg fået øje på et aspekt af perfektionisten, der havde gemt sig i mig, og som jeg nu arbejder på at sætte mig fri af. 

Perfektionisten sidder i et snævert bur af frygt for ikke at gøre noget godt nok og dermed ikke selv være god nok. Perfektionisten kræver det umulige af sig selv. Perfektionisten kan ikke lege. Perfektionisten kan ikke flyve. Perfektionisten identificerer sig med noget, som hun ikke virkeligt ER. Perfektionisten tror, hendes værdi er bestemt af noget ydre og af, hvad hun kan præstere i verden. Perfektionisten er blevet væk for sig selv … fra sit Selv.

DSCN2784

 

Dette indlæg blev udgivet i I det kreative værksted, Tanker om .... Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.