kompromisløshed

0911201510594Hun sidder i sit lyse skriverum med tændte stearinlys på bordet og lader sig omslutte af rummets lyse, venlige mildhed.

Hun sidder der med udsigt over mosen og lader pennen løbe over papiret.

Hun mærker denne tilstand af stille glæde og fuldendelse ved at møde op og lytte til stemmen i sit indre.

Hun ved i sit inderste, at hun ikke er alene, aldrig har været det og aldrig vil være det. Det er ikke en mulighed. Men hun ved også, at hun kan forvilde sig ind i ensomhedens blindgyde, hvor hun bliver væk fra sig selv.

Hun sidder og skriver i sit lyse skriverum og lader sig føre afsted af venlighedens mildhed og den ærlighed, der taler til hende om kompromisløshed.

Om aldrig at gå på kompromis med glæden. Om aldrig at gå på kompromis med kærligheden. Om aldrig at gå på kompromis med ærligheden i at være i overensstemmelse med kærligheden indeni. At huske at ærlighed er overensstemmelse mellem, hvad hun tænker, siger og gør. Ingen kompromisser er mulige, hvis hun vil være sand over for sig selv og alle andre.

At vælge glæden som sit pejlemærke og ledetråd. At vælge at fokusere på kærlighedens kompromisløshed og se med kærlighedens øjne. Kærligheden er i os alle, uanset adfærd og hvad vi tror om os selv og andre.

Hun lader sig føre afsted med den stille stemmes intense kompromisløshed og milde tale, der danner ord i bevidstheden, som iltbobler der brister på havets overflade og frigiver sit indhold.

Hun sidder i sit lyse skriverum og lader pennen løbe over det hvide papir.

Hun sidder her og ved, at hun er nået frem til sit bestemmelsessted, en station på livets rejse med destinationen Hjem som slutmålet.

Hun ved det og erkender, at hendes opgave er at møde op og gribe pennen og lade stemmen tale til sig som ord på papiret.

Dette indlæg blev udgivet i Tanker om ..., Tekst. Bogmærk permalinket.

2 svar til kompromisløshed

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.