en ny begyndelse … notater fra stilheden

En ny begyndelse

 

Frosten har bundet jorden, og træerne står med nøgne grene mod den frostklare himmel. De har trukket al væde og kraft ind i deres inderste og ned i rødderne.

Det er hviletid.

Det er eftertankens tid og en ny begyndelses tid.

Efter en lang, dyb indånding er det blevet tid til at ånde ud.

Efter en lang periode med tilbagetrækning, eftertanke og finden tilbage til mig selv, er det nu tid til også at vende udad. Også at vende udad! For det er et både og for mig. Indadvendthed og udadvendthed. I den rækkefølge og prioritering.

I indadvendtheden er fokusering og fordybelse. Det er at etablere og fastholde et indre fundament, som jeg kan møde andre og verden fra, når jeg vender udad i mødet med andre.

Det er fundamentet, der nu er etableret fuldt og helt på sikker grund, så det igen er muligt at interagere med verden og at være i relationer uden at miste mit ståsted i mit indre Selv.

Det er, hvad processen med tilbagetrækningen fra verden har handlet om. Processen med at lære at skelne det sande fra det falske og det værdifulde fra det værdiløse. Den skelnen er alfa og omega i at vågne op af illusionens drøm.

Du er nu parat til at træde ud i verden igen og at træde frem med åbent ansigt i sandhedens lys.

Du har kærlighedens lys i dig, og det handler nu om at gå ud og se kærlighedens lys i alle, du møder på din vej. Både de nære og de fjerne. De levende og de døde i denne verden.

Den lykkelige drøm kaster kærlighedens tilgivende lys på alting og ophæver det skyldens illusoriske mørke, der har indhyldet det, så kærlighedens lys var skjult.

Alle, du møder, tilbyder dig kærlighedens gave, for de kommer med kærligheden i sig, uanset om de har kontakt med den, hvis du fokuserer alene på den og ser forbi adfærd og handlinger, der blot viser, at din bror er faret vild og blevet væk fra sig selv.

Du har været væk fra dig selv.

Du har været ude af kontakt med kærligheden i dig selv, mens du forsøgte at finde den alle mulige steder uden for dig selv.

Du ved, hvordan det er at fare vild og føle sig alene.

Du kender ensomhedens smerte og følelsen af håbløshed og forladthed.

Du kender svigt, så svigt ikke din bror, men mød ham/hende med kærlighed og tal til kærligheden i ham.

Det er den ny begyndelse.

Det er din opgave, når du vender dig udad igen.

Tag imod al den glæde og kærlighed, der bliver dig tilbudt. Afvis ikke en andens gave og kærlighed, for så viser du ham/hende, at du ikke ser og anerkender det, han er.

Mød alle med kærlighed og forståelse og fortæl dem herigennem, at de kun fortjener kærlighed, for det er sandheden om, hvad de er.

Sådan er dit nye liv i fred, glæde og kærlighed.

Dette indlæg blev udgivet i Tanker om ..., Tekst. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.