glæde … notater fra stilheden

Glæde

Glæde er din naturlige tilstand.

Glæde er en tilstand af taknemmelighed og vished om, at du har alt, og at alt er dig givet.

Glæde er en tilstand af indre ro og sprudlende lykke over at være det, du er.

Glæde er dit pejlemærke og tegnet på, at du er på rette vej og i overensstemmelse med sandheden i dig.

 

Vær fortrøstningsfuld for alle dine skridt på vejen Hjem er planlagt til at bringe dig mere og mere glæde.

Når dine indre barrierer og forhindringer, som du ubevidst har sat op imod sandheden om dig selv, langsomt og blidt bliver gjort synlige og bevidste for dig, og dernæst bliver ophævet, som lyset ophæver mørket, så vil du hvile i en mere og mere konstant tilstand af glæde.

Længe, ja faktisk siden tidens begyndelse, er du flygtet væk fra og har forsvaret dig imod sandheden om dig selv. Fordi du troede, den var skræmmende.

Længe har du forsøgt at gemme dig i mørket og i handlingernes verden, så du sikrede dig, at du blev helt væk fra dig selv. Men det var blot en fejltagelse. Du tog fuldstændig fejl af dig selv, fordi du havde glemt det, du virkelig er.

Vær fortrøstningsfuld, for du er ikke ladt alene i mørket. Du er ikke ladt alene i vildfarelsen. Usynlig men evigt tilstede er den Hjælper, som du blev givet, da du førte dig selv på vildspor ind i mørket.

Det, du er, er hverken ondt, lille, forgængeligt eller skræmmende. Det er blot noget, du forestiller dig og tror om dig selv. Det er blot en drøm, du drømmer og vil vågne af igen. Det har aldrig været sandt.

Din Hjælper kaster mere og mere lys ind i dit mørke, så det kan forsvinde som dug for solen.

Du er aldrig alene. Selv når du føler dig allermest alene og ensom, er din Hjælper hos dig, men du ser og mærker det blot ikke. Din Hjælper taler til dig med en stille stemme i dit indre.

Glæden kommer til dig som svaret på dit råb om hjælp.

Glæden kommer til dig som svar på din tvivl.

Glæden kommer til dig mere og mere, som lyset ophæver mørket, og tillid erstatter tvivlen.

Alt dette bliver dig givet.

Du skal blot være villig til at træde tilbage og slippe forsøget på at styre og kontrollere. Din Hjælper ved, hvad der er bedst for dig, og hvordan dit mørke kan ophæves. Men du, der oplever at være i dette mørke, ved det ikke. For i mørke kan du ikke se. I mørke er du blevet væk fra dig selv og det, der er sandt.

Glæd dig! For glæden venter på dig. Den er spredt på vejen, der ligger foran dig, som lysende ædelstene og skatte. Hver en sten på din vej er en gave og en mulighed for at få ophævet mere mørke og sætte dig fri til at være det, du er.

Med glæden kommer også fred i sindet og en stigende erkendelse og genkendelse af kærligheden i dig. For kærlighed er det, du er og altid har været, også når du har oplevet, at kærligheden var fraværende og forsvundet. Du var jo blevet væk fra dig selv.

Med glæden kommer kærligheden og en tilstand af fred, der breder sig mere og mere i dit sind og udover den verden, du synes at befinde dig i.

Alt er dig givet. Alt er din retmæssige arv. Men dette alt er af indre karakter. Det ydre og fysiske, du opfatter, er blot symboler på din indre tilstand.

Jo mere glæden er funderet i dig og under hvert af dine skridt, jo mere vil du opleve dit indre overflod symboliseret i ydre form i dit liv. Du vil føle dig rig! Ikke på jordisk gods men som en sand indre tilstand af glæde, taknemmelighed over det, der er, og oplevelse af overensstemmelse med det, du virkelig er.

 

Dette indlæg blev udgivet i Tanker om ..., Tekst. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.