på en dag som denne …

DSCN5144

 

På en dag som denne

På en dag som denne, hvor skyer dækker himlen, og bløde regnbyger trommer på ruderne, vender jeg tilbage til indadvendthedens fordybelse og trækker stilheden sammen omkring mig.

På en dag som denne, hvor alting vender rigtigt, uanset hvilken side der synes at vende opad, så er stilheden fordybelsens grundtone, der åbner op til uendelighedens ubegrænsede indre, hvor alting venter uden for tid og rum.

På en dag som denne, hvor alting hviler i indre fred og ro, og hvor overensstemmelse mellem tanke og vished giver dagen sin indre klangbund, følger jeg inspirationen, der flyder uhindret ind i en åben bevidsthed.

På en dag som denne er sindet blødt, åbent og frit uden vurderinger, forestillinger eller andet, der kan stå i vejen for indblik og udtryk i, hvad der måtte vente på at få sin udtryksform i verden.

På en dag som denne helt uden krav og forventninger, helt uden udefrakommende kontaktforsøg eller ting at forholde sig til, er dagen åben og helt fri, som i feltet hvor der ikke er forskel på at give og modtage.

På en dag som denne, hvor væren og hvilen i indre fred er det eneste, der virkeligt er på færde, da tager jeg imod alle givne gaver, der altid har været og altid vil være nærværende og tilgængelige.

På en dag som denne tænker jeg uformulerede tanker af flyden i et ordløst hav, hvor der hverken er tidevand eller bølgegang eller oppe og nede.

På en dag som denne er der blot tankeløs væren.

DSCN5116

Dette indlæg blev udgivet i Tanker om ..., Tekst. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.