som en en snegl på vejen

DSCN5245

Her i huset er det lidt en mellemdag … en dag mellem kontinuitet og foranderlighed.

Længe så det ud til, at hovedparten af min sommer skulle tilbringes her på Samsø med en kort afstikker til skoven i Nordsjælland, men nu er der dukket uforudsete muligheder og ændringer op både her og der, der har ændret hele den forestillede sommerplan.

Nogle søde mennesker ønsker at leje mit hus et par uger i denne måned, og andre søde mennesker ønsker at leje vennen i skovens hus, så nu kan vi se frem til en periode som nomader, mens vi skiftes til at være hjemløse eller kommer til at være hjemløse på samme tid.

I stedet for at være bofaste det meste af sommeren for at have tid og ro til hver sit kreative arbejde bliver udfordringen nu at skabe tid og ro til at arbejde i dette forventede nomadeliv.

Som sneglen der har sit hus på ryggen, må vi finde ud af at medbringe det indre rum til fordybelse og kreativt arbejde, mens vi bevæger os frem og tilbage mellem forskellige fysiske destinationer. Det plejer jeg ikke at være særlig god til, men nu er tiden måske netop kommet til at lære at holde fast i og fokusere på det indre rum og fortsætte arbejdet uanset de ydre omstændigheder og fysiske muligheder.

Dette indlæg blev udgivet i Tanker om .... Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.