kunstbogcafé

Her på tærsklen til efteråret er det blevet tid til sæsonen for Kunstbogcafé her i huset ved havet. En intim udstillingsform for en indbudt kreds som jeg fik idéen til sidste år.

Kunstbogcaféen er et 2 timers åbent hus med udstilling af mine værker fordelt over det meste af mit hus og med selvbetjeningscafé med kaffe, te og kage. Denne gang ser det ud til, at vejret inviterer til kaffe og snak i haven.

Tanken er at invitere folk indenfor i min kreative verden og give dem lejlighed til at se det, jeg arbejder med, til at fordybe sig, røre, bladre og læse og meget gerne vende tilbage flere gange. Som noget nyt kan man låne et værk med hjem gratis i en måned, så man har mulighed for at gå og kigge på det og fordybe sig endnu mere i det, hvis man har lyst til det.

I dag er jeg i gang med forberedelser til i morgen. Udover at der skal bages kage skal det kreative værksted ryddes op og alle flader i husets rum, der skal bruges, skal ryddes og gøres klar.

Den sidste nye bog er netop blevet samlet. Det er en bog, der består af 12 bemalede 40 x 40 cm træplader, der har fået små huller i alle 4 hjørner, så de kan samles fleksibelt med binderringe. De kan kombineres på forskellig vis, hænge enkeltvis eller samlet, vertikalt og horisontalt på en væg, og de kan samles til en concertinabog/harmonikabog, der kan stå som en skulptur på gulvet, enten som en harmonika eller som en stjerne afhængigt af, hvilket rum bogen skal stå eller hænge i. Til denne Kunstbogcafé skal den stå som en harmonika på gulvet.

dscn5692dscn5694dscn5696

Dette indlæg blev udgivet i Book Art, I det kreative værksted. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.