70 år i Ikea

Vennen i skoven fyldte rundt i går og havde lavet aftale med Ikea i Gentofte om at holde åbent hus i deres restaurant for venner, bekendte og kolleger. Vennen i skoven tænker ofte lidt anderledes end de fleste, og denne afslappede form at fejre sin fødselsdag på passer ham fint.

Det giver et åbent og afslappet rum, hvor værten kan bruge al sin tid på at tale med sine gæster, og hvor det eneste han skal gøre selv er at møde op, være tilstede og så lige betale til sidst.

Vi ankom allerede kl. 9.15 for at aftale de praktiske ting med lederen af køkkenet, og vi blev der lige til lukketid kl. 21. Et afgrænset hjørne med borde og lænestole var reserveret til lejligheden, der var lavet gavebord og sat flag op og en stor poster med en fødselsdagshilsen fra Ikea.

1410201611049

1410201611051Dagen igennem strømmede det ind med mennesker, der gerne vil fejre fødselaren. Med et lille flag i hånden til at vise ved kassen kunne alle købe lige præcist det, de gerne ville spise og drikke, og de kunne blive lige så længe det passede dem.

Der var en afslappet, rolig og glad stemning med masser af grin, knus og snak. Mange kendte hinanden og flyttede lidt rundt mellem bordene for at få lejlighed til at tale med flest mulig.

Jeg havde fået til opgave at videofilme dagen igennem og fik taget 36 film, hvor stort set alle gæster og den skiftende stemning i løbet af dagen blev fanget.

Her ses fødselaren om morgenen, da alt var på plads, og det var tid til morgenmad, mens vi ventede på, at de første gæster skulle dukke op.

1410201611058

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 svar til 70 år i Ikea

  1. Lene siger:

    Hjertelig tillykke med og til din ven. Det var da en genial ide, mon man kan lave den aftale i alle deres forretninger?

    • ilsearanti siger:

      Mange tak Lene. Det ved jeg faktisk ikke, men man kan jo altid spørge. Idéen er kommet fra vennen i skoven, og Ikea i Gentofte syntes det var en god idé, som de gerne ville være med til. Han holdt også sin 65 års fødselsdag dér. Jeg har ikke hørt om andre, der har fået samme idé. 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.