Tilda, inkarnationen af glæde og mildhed

tilda-2

Tilda fylder hver eneste af mine dage med glæde og smil.

Hun har et mildt og roligt sind og har stor tillid til livet og alle omkring sig. Hun er meget nærværende, tålmodig og yderst opmærksom. Hendes gåpåmod viser, at hun kun forventer noget godt.

Hun møder mig og alle mennesker med stor begejstring og glæde. Nye mennesker, der kommer ind i hendes verden, giver hun mest opmærksomhed. Og hvis hun oplever afvisning fra gæster, der kommer til vores hjem, gør hun ekstra meget ud af at formilde denne afvisning.

En gang skulle en gruppe af kvinder mødes her hos mig for at finde ud af, om vi ville noget med hinanden. Som altid tog Tilda glædesstrålende imod alle gæster. Men én  kvinde var ikke så meget for hunde og afviste tydeligt hendes velkomst.

Da vi sad i stuen med kaffe og snak, kom Tilda to gange hen til netop hende med en gave. En hundekiks som hun lagde op i skødet på hende. Det var, som om hun tænkte, at hun måske kunne formildes med eller havde brug for opmærksomhed i form af en gave. Det gav selvfølgelig anledning til megen smil rundt om sofabordet.

Når vi går tur, hilser Tilda meget hjerteligt på alle hun kender, og hun spreder glæde og smil omkring sig både blandt kendte og ukendte. En gang imellem møder vi nogen, der ikke tager imod det, som hun gerne vil give. Men hun er efterhånden blevet god til at afkode folk på afstand og finde ud af, om de er modtagelige eller afvisende, og respekterer derefter den afstand de afvisende lægger omkring sig.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s