keramik fortsat … det kan kun gå fremad

Det er tirsdag og dagen efter endnu en sjov og spændende aften på keramikskolen efterfulgt af flere timers søvnløshed i nat med tankerne fyldt med keramik.

Igen gennemgik vi de ting, der var kommet igennem glasering og brænding. Og igen var resultaterne meget anderledes end forventet. Der var en del overraskelser, både skuffelser for nogen og foræringer af ikke forventede spændende resultater.

Mine færdige ting var nogenlunde som forventet og bar tydeligt præg af at være både de første forsøg med drejning og med glasering. Begynderens første skæve og klumpede forsøg. Men bare fra de to allerførste til de tre næste kan jeg se en fremgang, der viser, at jeg begynder at fange et eller andet brugbart.

Arbejdet i aftes var igen på nyt og ukendt område, men det bliver mere og mere sjovt og spændende at begive sig ud på, og jeg glæder mig allerede rigtig meget til at fortsætte arbejdet næste mandag. Langsomt opbygges en fortrolighed med leret og arbejdet med det, som viser sig i det vi laver. Der begynder at komme både flotte og brugbare resultater ud af det.

Jeg har mange ting stående klar til første brænding og resten af processen, så jeg er spændt på, hvor mange der er blevet klart til, at jeg kan komme videre med dem næste gang. Og så skal jeg vist huske at have kameraet med.

Påbegyndt til serien “Skriften på væggen”


Første skæve forsøg med drejning og klumpede forsøg med glasur


Næste forsøg med lidt bedre drejning og glasering

Dette indlæg blev udgivet i I det kreative værksted, Keramik. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.