en dag i skriveværkstedet

Også denne dag står i skriftens tegn og i det fortsatte arbejde med det, der gerne skulle ende som en bog.

Det meste af dagen har jeg siddet foran computeren og redigeret i bogens tekster. Med de nuværende 345 sider er  der nok at læse igennem og rette til. Ikke at der er særlig mange rettelser og justeringer, men det hele skal jo læses for at være sikker.

Dette arbejde er også en hjælp i forhold til at nå frem til at skrive de tekster, som endnu mangler. For hver gennemlæsning af teksterne bliver bogen og dens formål mere klar for mig.

Hver gang jeg vender tilbage til arbejdet med bogen efter en lille pause, er det som om bogens univers åbner sig mere og mere. Og dermed viser det sig også, at der overraskende nok mangler flere tekster, end jeg troede før pausen. Sådan er mine kreative arbejdsprocesser ofte. Arbejdet åbner sig lidt efter lidt, og jeg må bare følge med og yde mit i processens tempo og rytme.

Når jeg sidder her ved computeren fordybet i læsningen af tekster, forsvinder jeg stort set fra verden. Og sådan var det også i eftermiddag, hvor det til min store overraskelse gik op for mig, da jeg ville holde en pause, at det var begyndt at sne uden, at jeg havde opdaget det. Luften var helt fyldt med sne.


Det var dog kun en byge. Sneen stoppede igen og har kun efterladt et let drys på jorden. Og nu skinner solen, der langsomt er på vej ned og dermed ringer til fyraften og sætter punktum for endnu en skrivedag.

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv, I skriveværkstedet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.