mit lille hus i skoven

For snart 11 år siden indrettede vennen i skoven og jeg gæstehytten her på grunden til mit hus, hvor jeg kan skrive, arbejde, læse, være stille og fordybe mig, hvile og sove.

Gæstehytten er 9 kvadratmeter og ligger tilbagetrukket i forhold til hovedhuset, delvist skjult bag buske og træer.


For at gøre det til mit sted og godt til mine behov blev huset forbedret med et meget stort fast arbejdsbord og et nyt stort vindue ovenover, så der kommer en masse lys ind at arbejde ved. På et tidspunkt fandt jeg ved et stort genbrugssted i nærheden et skuffedarium, der passede perfekt i højden, så den kan være under den ene ende af arbejdsbordet. Og opbevaringsmulighederne blev udvidet med trækasser med hjul under, der gemmer sig inde under bordet. Det er et lille men rummeligt og meget funktionelt hus, som jeg elsker at opholde mig i og arbejde i.


I dag har jeg taget mit hus i besiddelse igen efter lang tids fravær, hvor jeg har haft mange måneders sammenhængende tid hjemme i huset ved havet. Kasserne med materialer og redskaber er tømt, og alle tingene lagt på plads i skab og skuffer. Og huset er igen klar til brug.


Jeg er meget taknemmelig og føler mig meget privilegeret at have dette lille hus til min rådighed og at kunne opholde mig i lange perioder her på dette smukke sted i skoven, hvorfra jeg kan frekventere en masse inspirerende kunst- og kultursteder i hele Nordsjælland og Københavnsområdet.

Det er så godt, at det er sandt!

 

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv, I det kreative værksted. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.