i dag er en skøn dag

Overskriften er inspireret af en tekst skrevet af Lene Frandsen, der skriver og underviser i at skrive (se Skrivehuset/lenefrandsen.com).

Tanken om, at en skønne dag, så vil … ske.

I dag er en sådan skøn dag i mit liv, en dag hvor jeg flyder gennem dagen i indadvendt fordybelse med ord på papir og solskin i haven.

Mens jeg spiser min frokost i haven, mærker jeg efterårets komme i luften og i lyset. Og jeg tænker på, at netop sådan oplevede jeg dette sted, da jeg flyttede hertil for snart 15 år siden.

Ved indgangen til oktober ankom jeg lykkelig og med disse tanker: Endelig er jeg nået frem! Endelig er jeg her. Her skal jeg være. Er det virkelig sandt, at jeg skal bo her?

Jeg genkalder mig stemningen, som hænger den i luften og lyset over haven. Det var på en forunderlig måde, som om jeg endelig var nået frem til, hvor det hele tiden havde været meningen, at jeg skulle nå frem til. Jeg havde bare ikke selv været bevidst om det, som noget der ventede forude, jeg opfattede det blot som en uopnåelig dagdrøm.

Nu var jeg landet i min drøm.

I tiden var jeg landet på den skønne dag, hvor drømmen blev til oplevet fysisk virkelighed. At flytte ind i et hus ved havet med al tid til rådighed til at skrive og lave kunst.

Og i dag på denne skønne dag, mærker jeg, at sådan er det, og sådan var det! Her har det hele tiden været meningen, at jeg skulle nå frem til i mit liv. Til livet i huset ved havet med frihed, glæde og fordybelse. Et liv med al min tid til rådighed til at skrive og lave kunst og med havet og naturen lige i nærheden.

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv, Samsø, Tanker om .... Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.