skrivehuset i skoven

Søndag i skoven er tid til fordybelse og til at skrive.

I dag er jeg landet helt i mit lille skovhus. Jeg har købt potteplanter og stearinlys og har på den måde taget huset helt i besiddelse igen efter 4 måneders fravær.

Dette efterår er dedikeret til at skrive i, og jeg har i dag taget huset i brug som mit skrivehus i skoven. Morgensider, tankeskrivning, efterårsskrivning er det blevet til. Jeg har kigget nogle ting efter i sømmene i mig selv og har blandt andet skrevet ud fra spørgsmålet: Om jeg gør mig selv mindre, end jeg virkelig er, og dermed begrænser min frihed, min kreativitet og mine udfoldelsesmuligheder. Og jeg kan se, at svaret er, at jeg stadig begrænser mig selv i nogen grad og dermed gør mig selv mindre, end jeg virkelig er.

Med dagens skrift er jeg parat til i endnu højere grad at bruge den frihed og de muligheder, mit liv rummer. Og jeg er dermed parat til at træde ind i oktober og skrive mig gennem efteråret og videre gennem vinteren.

Hvad med dig, der læser med her? Har du tænkt over, om du gør dig selv mindre end du er, og dermed forhindrer dig selv i at gøre det, som kalder i dig, det som du gerne vil, og som du har evner og talenter til men måske ikke givet dig selv lov til at gå i gang med? Har du nogle drømme, måske drømme om kreative udfoldelser, som du ikke lever ud? Hvis ja, hvad er så dine begrundelser for ikke at gøre det? Og er de begrundelser sande?

Dette indlæg blev udgivet i I skriveværkstedet, Inspiration og praksis, Tanker om .... Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.