på tur gennem skoven til havet

Efter dagens arbejde i skriveværkstedet i går tog Tilda, vennen i skoven og jeg på en dejlig tur til havet. Tilda kom i cykelkurven bag på min cykel, og så cyklede vi ad vores favoritrute gennem Tisvilde Hegn til et sted, hvor en smal sti går ud til Troldeskoven og videre ud til havet. Her parkerer vi cyklerne og fortsætter til fods.

Tilda løber uden snor, og vi vandrer igennem en meget varieret skovstrækning, der slutter med Troldeskovens krogede træer, der fører helt ud til klitterne og havet ved kyststrækningen midt imellem Liseleje og Tisvildeleje.

Jeg nød gensynet med havet, den brede strand og farvespillet på himlen.

Vi går samme vej tilbage til cyklerne.

Da vi nåede hen til cyklerne, kaldte jeg på Tilda for at få hende op i cykelkurven, hun stod på afstand længe og tænkte sig om. Pludselig drønede hun  afsted forbi os og ud til skovvejen, som vi skulle cykle tilbage ad. Tilda elsker at løbe, og nu viste hun med al tydelighed, at hun ville altså hellere løbe end sidde i kurven. Hun stod ude i vejkanten og ventede på os, da vi kom derud med cyklerne.

Vi cyklede langsomt afsted på den brede skovvej med Tilda løbende ved siden af min cykel eller bagved med vennen bagerst. Hun nød tydeligvis at få lov til at løbe, og det fik hun lov til, indtil det var tydeligt, at nu havde hun fået nok, og det var tid til at komme op og sidde i kurven resten af vejen. I kurven bag på cyklen sidder hun og kigger sig omkring og holder snuden op i luften for at opfange de mange dufte, vi passerer, og det kan hun også vældig godt lide.

En dejlig afslutning på en dejlig dag i skriveværkstedet.

 

Dette indlæg blev udgivet i Foto, Hverdagsliv. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.