fototur til Arresø

Tibirke Sand som skovområdet hedder, hvor vennen i skoven har sit hus, og hvor jeg befinder mig på et forlænget efterårsophold, ligger tæt på den nordvestlige strækning af Arresø, Danmarks største sø.

En af dagens gåture med Tilda går jævnligt gennem skoven til søen, langs dens sivbevoksede bred og tilbage gennem skoven igen. Det fine er, at vi kan vælge mellem rundture af meget forskellig længde, så det passer til dagens tid og energi. Og to steder kommer vi forbi udsigtstårne, hvorfra vi kan se ud over en del af søens nordlige del. Det ene sted er der en lille havn for robåde.

Der er megen dyreliv ved denne sø, men det er som regel skjult mellem siv på strækningen, som vi passerer. En dag var jeg dog så heldig, at en havørn lettede nogle meter fra mig og fløj tæt forbi, mens jeg stod oppe i det ene tårn. Wow, sikke et vingefang på så nært hold.

På en af efterårets smukke solskinsdage tog jeg kameraet i lommen og aftalte med vennen, at denne tur skulle være en fototur for mit vedkommende. Så var han forberedt på, at jeg stoppede op hele tiden for at fotografere. Det gør han gerne og støtter mig på mange måder i mit kreative arbejde.

Så i dag kan du komme med mig på en lille fototur til Arresø.

Må din weekend være fyldt med glæde og med let gang på jorden.

 

Dette indlæg blev udgivet i Foto, Hverdagsliv. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.