“Rejsen tilbage”, om arbejdet med manuskriptet

Manuskriptet til tekstsamlingen “Rejsen tilbage. Inspiration på en indre rejse” har været lagt til side i nogle måneder for at kunne se teksterne med nye øjne efter at have fået dem lidt på afstand.

Teksterne er skrevet over  3 – 4 år, og redigeringen har stået på i et års tid med lange pauser imellem.

Den seneste gennemlæsning er nu tilendebragt, og den har gjort det klart, at der er behov for nogle tilføjelser og rettelser, og at en enkelt tekst helt skal ud. Det er interessant, at man kan læse henover nogle fejl, fordi man kender teksten så godt, at man læser det, som skal stå der, i stedet for det som faktisk står der. Men det har afstanden hjulpet på.

Tekstsamlingen er blevet redigeret af flere omgange. Først skulle formen og rækkefølgen på plads, dernæst viste en gennemlæsning, at en række tekster skulle ud og over i et nyt skriveprojekt, som jeg er i gang med. Den sidste gennemlæsning gør forhåbentlig, at manuskriptet snart kan blive færdigt og sat op i den endelige form til trykning og til en e-bogudgave.

Det bliver spændende at se det færdige resultat og at præsentere bogen for kommende læsere. Men der er stadig et arbejde at gøre i skriveværkstedet, før jeg når dertil.

Dette indlæg blev udgivet i I skriveværkstedet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.