Praksis og formidling, mit 2019

Allerede for længe siden dukkede opskriften “Praksis og formidling” op som overskriften over mit 2019. Og langsomt har betydningen og indholdet i dette åbnet sig for mig.

Det handler om fokus og om at praktisere dette fokus i levet liv. Det handler om udvidelse af den spirituelle og kreative praksis, jeg allerede har udøvet og levet med i en årerække. Og det handler om i endnu højere grad at dedikere og forpligte mig til denne praksis, om at begive mig ud i nye udtryksformer og formidlingsformer, om at være åben og modtagelig for inspiration og om at udvide min måde at dele og give noget videre til andre.

Derfor er jeg begyndt det nye år med at arbejde med at formulere mine intentioner for januar måned og blive klar på, hvordan jeg bedst arbejder på at k0nsolidere og udvide min praksis.

I stedet for en kalender i miniudgave, som jeg har haft i mange år, har jeg anskaffet mig en stor og rummelig kalender fra Atelier Aarhus, der har plads til notater og refleksioner over intentioner, praksis og planlægning for hver måned og hver dag, og hvor jeg ved indgangen til en ny måned kan formulere mine intentioner for, hvad jeg vil have mere og mindre af i den kommende måned.

Jeg bruger disse første dage i det nye år til at blive klar og parat til for alvor at gå i gang med hverdagen og den nye praksis på mandag.

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv, Inspiration og praksis, Tanker om .... Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.