mød Butte

Måske læste du med her på bloggen, da jeg midt i december skrev om, at de norske fjelde begyndte at kalde på mig igen. I mig voksede et stærkt ønske frem om at rejse nordpå og bo imellem de norske fjelde igen og at skrive undervejs. Da jeg delte denne tanke med vennen i skoven, svarede han med et link til en lille campingvogn, han havde fundet på nettet.

Igennem flere år har vennen jævnligt søgt efter små campingvogne på nettet, og med fjeldenes kalden i mig var tiden inde til at gå fra tanke til handling. Og der var netop en sådan lille campingvogn, som han drømte om til salg.

Vennen i skoven gik hurtigt fra tanke til handling og i går hentede han Butte, som den lille buttede campingvogn er blevet døbt og ankom her til Samsø med hende, så vi kan tage hende helt i øjesyn sammen og planlægge den mest praktiske pakning til de kommende ture.

Og hvor er Butte fin og lige tilpas i forhold til vore behov, når vi befinder os et eller andet sted ude i naturen. Her kan vi sidde og skrive og arbejde i læ for regn og rusk og kulde. Hun har varme og plads til at lave mad, og siddedelen med bord kan slås sammen og omdannes til en fin stor dobbeltseng, når dagen er omme.

I begyndelsen af marts tager vi på Buttes jomfrurejse til Vesterhavet og senere på året går turen mod nord og de norske fjelde. Og jeg glæder mig så meget til det hele og til nu at have fået et nyt og mobilt skriverum til rådighed ude i naturen rundt omkring i verden.

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv, Rejseliv. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.