Min sommer på Samsø 9 – Velkommen august, porten til høst og efterår

August er ankommet med stille regn.

Jeg vågnede i morges efter 10 timers velgørende søvn i en tilstand af dyb glæde og indre vished.

Vished om at være på rette vej. Vished om at være sørget for på alle måder og i alle ting. Vished om at være i overensstemmelse med min bestemmelse i verden.

Jeg går ind ad døren til august i glæde over, at vi nu nærmer os min yndlingstid på året. Sensommer og efterår. Høj himmel og dybde i landskabet. Farver og dufte. Fuldendelse og færdiggørelse. Frøsætning og hvile.

Formiddagen bruger jeg på at skrive. Jeg tænker over, hvad jeg gerne vil bruge den kommende måned til og skriver mine intentioner i min Atelier Aarhus-kalender, der meget fint netop har nogle sider til dette brug ved begyndelsen af hver måned.

Mine intentioner er at få mere af det samme. At skrive hver eneste dag, som jeg har gjort længe. At fortsætte udviklingen og udvidelsen af min skrivepraksis og min proces med at skrive mere og mere kontinuerligt.

Jeg har visioner om at genoptage at tage hjemmefra for at skrive andre steder. Og lige nu skal det vist primært være skrivedates på stille og rolige steder i naturen.

I går havde jeg en kaffedate på Buurs Kaffebar i øens hovedsted med en dejlig kvinde, som jeg har meget tilfælles med. Jeg havde inviteret hende til en kunstnersnak. Vi mødtes i det myldrende turistliv, som lige nu fylder rigtig meget på øen. Både inde og udenfor var der fyldt med mennesker, men det lykkedes at finde et bord og danne vores egen boble af fordybelse til at snakke om livsprocesser og kunstneriske processer. Og efter mere en 2 timers intens samtale tog jeg opløftet og glad hjem til mit stille hus ved havet.

Mine skrivedates med min indre kunstner og skribent på en café må vist vente til turistmængden stilner af, i stedet kan jeg hoppe på cyklen og tage ud til havet og skrive eller tage bilen og køre til et andet sted på øen med fred og udsigt. For selvom øen er overbefolket af turister for tiden, så er det stadig muligt at finde mange steder med stilhed, fred og alenehed.

På denne regnvejrsdag vil jeg blive hjemme og skrive. Og jeg har planer om at give mig i kast med nogle flere opskrifter på glutenfrit brød og lave mig en stor portion vegetarmad til aften.

Temperaturen er faldet, og jeg nyder det bløde lys gennem skydækket og at tage en trøje på for at holde varmen i den kølige underetage.

Jeg er helt parat til at træde ind i sensommeren og gennem porten til efterår.

 

Dette indlæg blev udgivet i At skrive livet, Inspiration og praksis, Samsø, Tanker om ..., Tekst. Bogmærk permalinket.

2 svar til Min sommer på Samsø 9 – Velkommen august, porten til høst og efterår

  1. Michelle GD siger:

    What a lovely spot for writing!!

    • ilsearanti siger:

      Thank you Michelle and welcome here! It is my writing room, where I write every day. Morning pages every morning and other pages later in the day. I love my writing room.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.