Hvorfor nøjes med ét bogprojekt, når man kan have tre i gang samtidigt?

For tiden har jeg gang i 2 ja faktisk i 3 manuskripter.

Jeg finpudser stadig på forordet til “Rejsen tilbage – Om inspiration på en indre rejse” og mangler at få lavet indholdsfortegnelsen, som lige nu giver mig tekniske udfordringer.

Manuskriptet til rejsebogen “Med Butte i bjørneland – På rejse med notesbog, kamera og computer” giver mig også tekniske udfordringer i forhold til at lægge fotos ind på tekstsiderne.

Teksterne fra skriverejsen med Butte skal også indgå i manuskriptet “Lad der blive TEXT – Om glæden ved at skrive og have en kreativ praksis”. Disse tekster er nu blevet skrevet ud, og det gav mig anledning til at bladre tekstbunken til dette bogprojekt igennem.

Hele 2019 har jeg haft fokus på at skrive og på min kreative praksis, og det er derfor mange måneder siden, jeg har haft fat i teksterne, som viste sig at være flere end jeg huskede, og hvis indhold gav mig glæde at gense. Udover denne bunke udskrevne tekster har jeg en mappe på computeren med alle de tekster, som jeg har skrevet i løbet af dette år. Og det er faktisk temmelig mange.

Jeg kan nu forudse, at der venter mig et stort arbejde med at udvælge tekster, når dette skriveår rinder ud, hvis det ikke skal blive til en mastodont af en bog, og det vil nok ikke være særlig hensigtsmæssigt eller tillokkende for forhåbentlig kommende interesserede læsere. Bogens form skal findes, derudfra skal teksterne vælges, og bogen struktureres. Den tid den glæde.

Som jeg oplever en gang imellem, så viser det sig, at jeg faktisk skriver mere, end jeg tror. Måske fordi pauserne fylder mere i min bevidsthed end skriveperioderne. Måske er det ved at være på tide at give slip på den indre kritiker og indse, at jeg faktisk skriver meget – som i rigtig meget.

 

Dette indlæg blev udgivet i I skriveværkstedet, Tanker om .... Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.