Manuskriptarbejde i skriveværkstedet

I nogen tid har jeg tumlet med, at der endnu ikke var en indholdsfortegnelse i manuskriptet til “Rejsen tilbage – Om inspiration på en indre rejse”.

I dag besluttede jeg mig for at få skovlen under den der indholdsfortegnelse. I tanken stillede jeg spørgsmål til min indre vejleder om, hvad jeg skulle gøre med den.

Mens jeg ventede på svar, sad jeg ved computeren og forsøgte mig lidt frem med at lave en indholdsfortegnelse, da svaret kom helt klart i bevidstheden: “Der skal ikke være nogen indholdsfortegnelse!”

Det var mig, der helt konventionelt tænkte, at en tekstsamling skal have en indholdsfortegnelse, men det er jo en fortælling om en indre proces i form af en tekstsamling, og en fortælling skal ikke have en indholdsfortegnelse.

Sådan! Problemet er løst.

I stedet for har jeg brugt noget af dagen på at scrolle teksterne igennem på skærmen for at se på de røde og grønne krøller, som tekstprogrammet peger på. Og derved fik jeg rettet nogle stavefejl, som jeg havde overset i mine korrekturlæsninger. Det er ikke altid let at læse korrektur på sine egne tekster, man kommer let til at overse noget, fordi man ved, hvad der skal stå, og så læser man det.

Manuskriptet er dermed ved at være helt færdigt i tekst og form. Nu skal jeg finde ud af, hvad næste skridt er. Det skal ikke sendes til et forlag. Jeg har jo besluttet, at bogen skal være til udlån og til at modtage som en e-bog. Altså skal der både laves et antal af en fysisk bog og en e-bogudgave, så indholdet kan deles med interesserede læsere.

Dette indlæg blev udgivet i I skriveværkstedet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.