Livet med hund og kat

Vennen i skoven og katten Sif hører sammen med mig til Tildas flok. Og selvom Sif bor mest i skoven, betragter hun helt tydeligt mig som sit menneske foran vennen.

Lige nu er vennen og katten på vej til Samsø for, at hele flokken kan holde jul og nytår sammen.

Rapport fra kareten på vej til færgen er, at Sif forholder sig totalt roligt. Hun ved nemlig, at når hun kommer i transportkassen og ud i bilen, så skal hun til sit andet hjem.

Tilda har fået at vide, at de kommer i dag, men det er ikke nu, som jeg fortæller hende. Hun forstår, at de kommer, og at hun skal vente.

Vi har været ude at gå tur, eller det vil sige, min plan var at vi skulle gå tur, men det var Tilda ikke enig i. Det blev kun til en meget kort tur, for hun insisterede på, at vi skulle vende om. Og straks jeg accepterede det, løb hun foran for at komme hjem, så hun er her, når de kommer.

Når de endelig kommer, vil de blive modtaget med højlydt begejstring fra Tilda, en begejstring som næsten ingen ende vil tage. Man kan ikke bruge for meget tid på at byde velkommen i Tildas verden. Og Sif vil gå roligt ud af transportkassen og være helt på plads i sit andet hjem, ligesom hun plejer.

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.