Lyset i nuet

Som bekendt befinder jeg mig for tiden i en noget udfordrende situation på grund af et reduceret syn på begge øjne, der spiller meget dårligt sammen med eftervirkningerne efter hjernerystelser for år tilbage. Eftervirkninger, der har været stort set væk, men som nu er blevet fremkaldt igen af det slørede og uskarpe syn.

Situationen betyder, at jeg kan langt mindre, end jeg plejer, og at jeg bliver meget og hurtigt bims i hovedet af indtryk og deraf utilpas. Værst er det om formiddagen, hvor hovedet og sansesystemet åbenbart igen skal vænne sig til at fungere med det dårlige syn.

Det har betydet, at jeg har måttet sætte min daglige praksis og mine aktiviteter på nedsat blus eller helt på stand by.

Men midt i denne vanskelige situation er der et stærkt kærlighedens lys, som er blevet meget klart for mig.

Ved at være i denne situation oplever jeg, hvor megen kærlighed, omsorg og hjælpsomhed jeg er omgivet af. Hjælp og tilbud om hjælp strømmer ind til mig fra naboer, venner og bekendte.

Og hvis jeg følte mig lidt alene, da jeg oplevede, at mange ting syntes at falde sammen om mig, og jeg oplevede et strejf af hjælpeløshed og af at befinde mig i en temmelig uoverskuelig situation, så skal jeg love for, at den følelse og oplevelse blev gjort til skamme. Jeg er bestemt ikke alene. Jeg er omgivet af kærlige og omsorgsfulde mennesker, der er her med alt, hvad de hver især kan gøre for mig i denne situation. Selv folk, som jeg lige har mødt, træder omsorgsfulde frem med deres hjælp.

Den tryghed, som denne omsorg og hjælpsomhed giver, giver mig den ro, som jeg lige nu har meget brug for for at kunne fungere. Og endnu en gang kan jeg konstatere, at der er al mulig grund til at have tillid til, at der sker det, som skal ske og på bedste måde.

Så jeg hviler i lyset i denne situation, hviler i tillid, uendelig glæde og dyb taknemmelighed.

 

 

Dette indlæg blev udgivet i At skrive livet, Hverdagsliv, Tanker om .... Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.