Taknemmelighed

Solen skinner gennem skyer på denne dag, der er fyldt med glæde og fred.

Min skadede hjerne lader til at have vænnet sig lidt til det ændrede syn. Derfor fungerer hoved og krop også bedre, så jeg klarer min dagligdag bedre og mere selvhjulpen.

I denne tid tæller jeg lys og minutter, og dagen er nu tiltaget med 1 time og 31 minutter.

Mit liv og mine dage er ekstra stille og langsomme for tiden, men de bliver lyst op af al den kærlighed, hjælp og omsorg, der strømmer ind til mig fra alle sider her på øen. Der er dukket nye mennesker op i mit liv, som fylder det med forventningens glæde og vished om, at der venter mere fælles glæde forude.

Jeg observerer det hele og fryder mig over, hvordan alting, løsninger og møder bliver tilrettelagt på den allerbedste måde synligt for de involverede og mindre eller usynligt for helheden. For vi kan ikke se og kender ikke rækkevidden af de ting, der sker, af de møder, der opstår, og af den glæde og tillid der bliver delt.

Januar viste sig at blive helt anderledes, end jeg forestillede mig, da året begyndte. Aktiviteter og praksis blev sat i stå og på standby, og der blev åbnet for, at helt andre ting, begivenheder og udveksling mellem mennesker kunne komme frem.

Jeg observerer det hele og fyldes med dyb taknemmelighed og glæde over at se, hvor kærligt og forunderligt alting bliver foldet ud.

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv, Tanker om .... Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.