I gang igen

Solen skinner over øen denne søndag, hvor jeg har genoptaget at skrive morgensider og andet skriveri.

Efter en pause på 2 – 3 uger fordi hovedet blev bims og kroppen utilpas som reaktion på det pludseligt meget nedsatte, slørede og uskarpe syn, har hjernen åbenbart vænnet sig til det forandrede syn og skaber ikke så meget tryk i hovedet og ubehag i kroppen. Lidt ligesom det kan tage tid at vænne sig til nye briller med flerstyrkeglas.

De sidste dage har jeg fået det bedre, og i takt med bedringen begyndte jeg at savne min skrivepraksis. Derfor satte jeg mig igen ved skrivebordet efter min stille fordybelsesstund i morges og skrev 3 håndskrevne sider at sætte dagen i gang med. Og det gik fint med blot en anelse optræk til ubehag, som var til at håndtere.

Mit aleneliv giver mig den ro, som jeg har brug for i denne situation, så jeg nu kan bruge lidt af al den tid, jeg har til rådighed i denne ventetid til det, som jeg elsker at beskæftige mig med. Jeg kan læse igen og nu også skrive igen, når blot jeg ikke overgør det. Og uden briller kan jeg også gå tur til havet. Det letter i denne tid, hvor jeg ikke ved, hvor lang tid der går, inden jeg når frem til at kunne blive opereret for den grå stær på øjnene og forhåbentlig komme til at fungere normalt igen.

 

Dette indlæg blev udgivet i At skrive livet, Hverdagsliv. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.