Nu med delebil

Som bekendt måtte jeg for nogle uger siden beslutte, at det var for dyrt for mig at få min bil repareret, så den kunne gå gennem syn og i stedet for få den kørt til ophugning.

I det sidste års tid har jeg indimellem tænkt, at jeg hellere ville have en lille personbil, der er nemmere at komme rundt med og især at parkere og bakke med. Problemet med min gamle, hvide varevogn var, at der ikke var vinduer i siderne og derfor ikke ordentligt udsyn, når jeg skulle bakke, hvilket jeg ikke følte mig tryg ved. Og jeg har også tænkt at en delebil ville være en bedre løsning, fordi jeg kører meget lidt, så bilen holder stille og ubrugt det meste af tiden.

Som jeg har skrevet om flere gange på det sidste, så er der kommet nye mennesker ind i mit liv fornylig, og de er trådt frem med hjælp på hver sin måde i den periode, jeg har været igennem, hvor jeg havde meget brug for hjælp til praktiske ting f.eks. at komme af med bilen.

Da jeg begyndte at skrive om, at jeg blev nødt til at skaffe mig af med min bil, kom en af disse nye mennesker med en forespørgsel, om jeg var interesseret i at være med i at have hendes bil som delebil. Fuldstændig uventet og fantastisk. Det var en Guds gave, der faldt ned i min turban som en løsning, jeg hverken havde forestillet mig eller turdet håbe på. Jeg havde indstillet mig på, at nu måtte jeg nok finde andre løsninger at blive transporteret på.

Igen og igen kan jeg konstatere, at der bliver sørget for mig på alle måder og i alle ting, og der viser sig fantastiske løsninger på forunderlig vis. Jeg er dybt taknemmelig, skal bare tage imod og sige ja tak.

Så nu holder der en fin lille personbil uden for mit hus, og det vil der gøre hver anden uge, hvilket er mere end rigeligt til mit behov.

I dag har Tilda og jeg været på vores første lille tur sydpå. Skønt igen at kunne tage på biblioteket, køre forbi Yduns Have og købe grøntsager og gå tur ved havet på kyststrækninger udenfor Mårup og omegn. Og endda i det fineste solskinsvejr i dag hvor vi på amerikansk vis fejrer kærligheden.

Må også din dag være fyldt med glæde, fred og kærlighed og med indre og ydre solskin.

Dette indlæg blev udgivet i At skrive livet, Hverdagsliv, Tanker om .... Bogmærk permalinket.

4 svar til Nu med delebil

 1. Jonna siger:

  Jeg har kun besøgt Samsø engang men lyder som et dejligt sted, og rart du nu igen kan komme på tur.

  • ilsearanti siger:

   Velkommen på min blog og tak for din kommentar. Samsø er et meget dejligt sted med alsidig og skøn natur og masser af dejlige mennesker. Jeg har boet her i 16 år og har nydt og været taknemmelig for hver eneste dag.

 2. Lene siger:

  Hvor er det dejligt at mærke kærligheden og omsorgen fra andre, som skinner igennem din tekst. God bedring med den grå stær, håber du snart får en tid til operation.

  • ilsearanti siger:

   Mange tak og dejligt at møde dig her igen, Lene. Ja, jeg er simpelthen omgivet af kærlighed og omsorg. Den 2. marts har jeg en tid hos øjenlægen, så er det spændende, hvornår jeg kommer videre. For øvrigt har jeg nogle gange forgæves forsøgt at kommentere på din blog.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.