Skiftedag til bilfri uge

I dag er det skiftedag, og jeg har været i Nordby og aflevere delebilen. Tilda var med, så hun fik hilst på delebilens anden hund, som hun indtil nu kun havde mødt gennem duftsporene på bilens bagsæde.

Efter en våd morgen klarede vejret op, og Tilda og jeg fik en dejlig gåtur igennem Nordby, ud til havet og ad stranden tilbage til Mårup. En tur vi ikke har gået sammen før, så der var masser af nyt at snuse til. Tilda elsker at gå tur på nye steder.

I dag begynder min bilfri uge. Jeg kan faktisk vældig godt lide mine bilfri uger, for så holder der ikke en bil udenfor huset, som får mig til at tænke, at når nu jeg betaler for at have bilen, så burde jeg nok også køre i den. Men som regel bliver det ved tanken, og bilen holder fint, hvor den holder parat til brug.

Hver gang vi afleverer bilen, er det med fuld benzintank. Det er så dejlig nemt at forholde sig til. Og i dag fyldte jeg også tanken, inden jeg kørte til Nordby. 7 kroner og 60 ører. Det fortæller noget om, hvor lidt jeg faktisk bruger den bil. Men i denne biluge, der var en del forkortet på grund af en reparation i sidste uge, har jeg kørt endnu mindre end i de foregående. Endnu er det ikke blevet til at skulle putte benzin på for 50 kr. på en uge, godt nok kører bilen fint langt på literen, og det er en lille ø, men jeg har altså ikke haft trang til at køre på sightseeing på øen indtil nu, og da genbrugsstationen er lukket, har jeg ikke skullet køre dertil.

Men uanset det meget begrænsede forbrug, så er jeg vældig glad for at have en bil til rådighed hver anden uge sådan cirka. For bare tanken om friheden til at kunne køre er rar at have.

Den næste uges tid vil jeg nyde at bevæge mig rundt på gåfod og cykel i Mårup og omegn.

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.