Måske tid til at få båden i vandet?

I dag er det tid til at gøre klar til et skift.

I morgen tager jeg færgen til Kalundborg, hvor vennen i skoven og min hund Tilda henter mig og kører mig til skoven, hvor jeg skal være et stykke tid og samle glæde og kræfter.

Jeg plejer jo at køre selv, men denne gang bliver jeg kørt til færgen i delebilen og skal gå ombord. Det betyder, at jeg i modsætning til før, skal rejse let og kun have det med, jeg kan bære. 

I går var jeg henne og se Pernille Reitzs nye fine udstilling hos HØST her i Mårup, hvor hun har åbnet sit eget galleri med vinterens produktion af malerier. Jeg er ret vild med Pernilles billeders udtryk, og at gå rundt og nærstudere dem var meget inspirerende og som at få trykket på min indre maleknap. Jeg fik så meget lyst til at genoptage at male både på lærred og arbejde med mixed media på træplader, som jeg var i gang med, da min seneste maleperiode sluttede.

Jeg gik direkte hjem og skiftede til arbejdstøj og satte mig ved arbejdsbordet og malede lag på lag på lag i min art journal. Og endte med at tegne en båd. Måske båden, der har været på dok, og nu er klar til at komme i vandet igen.

På denne tur til skoven kan jeg ikke have mit kreative grej med, og jeg har ikke noget derovre, så jeg må investere i lidt at lege med, når jeg kommer derover. Denne gang bliver campingvognen Butte mit hus i skoven, da mit tidligere lille gæstehus er blevet lejet ud til en ung skrivende kvinde. 

Jeg er spændt på at se området, hvor vennen har ryddet og gjort klar til, at der kan blive bygget et nyt og større hus til mig at fordybe og udfolde mig i senere på året.

Må din dag og din weekend blive fyldt med glæde. 

Dette indlæg blev udgivet i At skrive livet, I det kreative værksted, Rejseliv, Tanker om .... Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.