En dag i et mellemrum

I morgen tager jeg hjem til huset ved havet for at være der nogen tid, inden jeg vender tilbage til skoven.

I dag føles som et mellemrum, et lidt rastløst sted, hvor jeg mentalt begynder at vende hjemad og vende mig mod det, som venter mig der.

Udover at jeg skal hjem og tage mig af mit hjem og min have og lave aftaler om ting, der skal ordnes, så er det min intention, at jeg vil i gang med at male. Og jeg håber, at jeg kan male mig i gang og ind i en maleproces, som jeg kan fortsætte, når jeg vender tilbage til skoven.

For nogle år siden lavede vennen et helt enkelt udendørs staffeli til mig. Det skal blot have noget at læne sig op ad. Nu hvor det gæstehus, som tidligere var til min rådighed, er lejet ud, skal jeg finde en anden løsning for at stå ude og male. Jeg kom i tanke om, at bagsiden af hovedhuset har skygge det meste af dagen, det har et fint udhæng, og det er et område, som ikke bliver brugt til noget ud over i den ene ende, hvor der er brænderum og udendørs bad.

Så når jeg vender tilbage, skal der ryddes, græsset skal slås, og området skal omdannes til et udendørs atelier, hvor jeg kan stå med staffeliet hvilende op ad huset. Der er masser af plads at være på. Og efter alt udstyret til biavl er leveret videre, er der blevet frigjort nogle store plastickasser, som jeg kan have mine materialer opmagasineret i inde i udhuset lige i nærheden. 

Jeg glæder mig til at komme hjem og i gang med at male, og jeg glæder mig til at vende tilbage og fortsætte maleprocessen her. 

 

Dette indlæg blev udgivet i I det kreative værksted. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.