Selvfølgelig kan jeg!

Efter at have lagt gårsdagens tekst – om drømmen og visionen om at tage alene ud i et sommerhus kun medbringende billedet af kvinden ved søen og min computer for at se, hvad der så sker – ud her på bloggen og på min facebookprofil kom der i går en meget fin kommentar fra en kunstnerkollega og facebookven, hvor hun spurgte mig:

“Hvad holder dig tilbage?

Og hvad kan der egentlig ske – hvis du følger i sporene på din drøm. Det lyder jo som om den her ligger snublende nær”.

Mange tak for det spørgsmål.

Det var præcist det, jeg havde brug for for at komme videre i min erkendelsesproces, som denne vision har sat i gang i mit indre. Jeg satte mig derfor ned med computeren endnu en gang og stillede mig selv dette spørgsmål. 

Hvad holder mig tilbage?

Det første svar, der kom umiddelbart, var om økonomi, jeg har ikke råd til at leje et sommerhus med min beskedne økonomi. Men det svar lod jeg mig ikke nøjes med eller vildlede af. Jeg ved jo, at hvis der er noget, jeg virkelig vil og føler, at jeg skal, så finder jeg også pengene til det. Som da det første kursus på Keramikskolen Samsø blev annonceret for nogle år siden, da vidste jeg helt uden tvivl straks, at det skulle og ville jeg. Også selvom det ikke så ud til, at jeg havde råd til det. Det var mange penge i mit budget, men jeg fandt dem ved at flytte lidt rundt på ting.

Altså er dette svar et skalkeskjul for en underliggende årsag. Jeg stillede derfor spørgsmålet igen og fik åbnet for flere lag af dybereliggende forestillinger og forvrængede selvopfattelser, som lå gemt i det ubevidste og forhindrede mig i at gøre det, som jeg har lyst til, og som kalder på mig.

Alle de skjulte og fejlagtige forestillinger fik jeg skrevet frem i bevidsthedens lys og givet over til korrektion og ophævelse. Og i morges vågnede jeg med en helt klar vished om, at selvfølgelig kan jeg tage i sommerhus alene, selvfølgelig kan jeg det, som jeg gerne vil, og som kalder på mig, selvfølgelig vil det rette sted vise sig i rette tid, og selvfølgelig vil jeg have pengene og det, der skal til for at realisere denne tanke og vision.

Endnu en gang har jeg fået arbejdet mig fri af et begrænsende lag af ubevidste forestillinger i mit sind. Igen og igen opstår der noget, som kalder på, at jeg kigger i dybden for at få lys og klarhed på bortgemte tanker, der holder mig tilbage ved at styre min måde at være i livet på.

Det er en del af mit erkendelses- og frigørelsesarbejde. Det er en del af mit arbejde med og min praktisering af “Et kursus i mirakler”. 

I dag mærker jeg, at jeg billedligt talt er kommet ud under åben himmel, fri og ubundet. Der er ikke længere noget, der holder mig tilbage. I stedet for hviler jeg nu i vished om, at jeg kan, hvad jeg vil og skal kunne, for jeg er givet både friheden, redskaberne og mulighederne til det. 

Så selvfølgelig kan jeg tage ud i et sommerhus et sted i naturen alene kun medbringende et billede af kvinden ved søen og min computer nysgerrig i forhold til, hvad der mon så vil ske og folde sig ud.

Dette indlæg blev udgivet i At skrive livet, Tanker om .... Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.