Lyst til leg og lethed

I morges vågnede jeg af en dejlig drøm. En drøm om samvær med en dejlig kvinde, som jeg deler interesser med, og som jeg har dyrket lidt kreativ leg med. Det eneste jeg havde med tilbage til dagsbevidstheden var en oplevelse af fornøjelse, samklang, at vi var på tur, og at vi kørte i to helt ens biler. 

På nettet stødte jeg på nogle unge, kvindelige forfattere og kunstnere, der tydeligvis legede med udtryk gennem deres skrift og deres fremtrædelsesform. Og jeg kom til at tænke på Ditlev Tamm, der er forfatter og jurist, og som på sine gamle dage har givet sig selv lov til at gå med sort neglelak og meget iøjnefaldende tøj. Han leger tydeligvis også med sit udtryk og fremtrædelsesform. 

Midt på dagen var Tilda og jeg ude og gå tur ved havet i det dejlige septembervejr med sol og frisk blæst, og jeg sendte et spørgsmål op i luften: Hvordan får jeg mere leg, sjov og lethed i mit liv?

Straks kom en vind og løftede kasketten af mit hoved og bar den ud over vandet og lod den lande på bølgerne, så jeg måtte skynde mig og vade ud og gribe fat i den, hvis den ikke skulle drive til havs. 

Og jeg gik hjem med våde sko og strømper, en våd kasket i hånden, med et bredt smil fra øre til øre og en følelse af sprudlen og lyst til at lege i mit indre. 

Dette indlæg blev udgivet i At skrive livet, Tanker om .... Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.