Tilda 6 år

I dag er det Tildas 6 års fødselsdag, og den skal fejres med kærlighed, gåture og nærhed.

Tilda er et af de kærligste, gladeste og blideste væsner jeg kender. Hendes mission her i verden og i livet er helt klart at sprede kærlighed og glæde omkring sig.

Hver eneste dag kalder hun glæde og smil frem i dem, hun møder på sin vej. Naboer og venner er hendes kæreste venner, som hun hilser med stor glæde og fryd ved hvert eneste gensyn.

Børn tiltrækker hende, og hun nærmer sig forsigtigt og sætter sig ned ved siden af dem eller mellem dem, så de kan klappe hende.

Tilda elsker mennesker, hun elsker at komme på eventyr nye steder, og hun er noget af det mest tillidsfulde, jeg kender.

Kun uforståelige, høje lyde får halen til at falde ned og fremkalder rystelser i den lille krop. Som jetjagere, fyrværkeri og tordenvejr. Så skal hun holdes om og holdes helt nær, indtil frygten tager af igen.

Tilda kom ind i mit liv som en uldtot af glæde og kærlighed, og jeg er meget taknemmelig for, at hun er lige her ved siden af mig, og for at jeg får lov til at opleve, hvor megen glæde og kærlighed hun spreder omkring sig hos alle og enhver på sin vej. Hendes kærlighed er inkluderende og bestemt ikke selektiv.

Dette indlæg blev udgivet i At skrive livet, Hverdagsliv. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.