Verden er i farver

Efter at være blevet opereret for grå stær på mit venstre øje og have fået en ny linse sat ind er det gået op for mig, at jeg i årevis har set verden i helt forkerte farver. Grå stær lægger en gulliggrønlig tone over øjet, der lægger sig på alt, hvad man ser.

Så lige nu ser jeg lyse og mange forskellige nuancer af farver med den nye linse, mens det andet øje stadig ser verden gyldent grønligt. Og jeg begynder at kunne huske, at ting har set helt anderledes ud en gang, som for eksempel lyset fra lamperne i min stue.

Med den opdagelse er det også gået op for mig, at de billeder jeg har lavet de senere år, ved jeg faktisk slet ikke, hvordan ser ud. Det glæder jeg mig til at finde ud af, når jeg har fået den grå stær fjernet fra begge øjne og igen kommer til at se verden i klare farver.

Der er nu gået en uge siden første operation, og der går endnu en uge før den næste. I en uge har jeg ikke kunnet læse og skrive, som jeg plejer. Jeg savner min daglige praksis. Nu kan jeg skrive på computeren, men jeg kan stadig ikke læse eller skrive i hånden. Så jeg glæder mig til, at det bliver muligt igen.

Dette indlæg blev udgivet i At skrive livet, Hverdagsliv, Tanker om .... Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.