Ikke noget mælke- eller madspild

I går opdagede jeg, at den sidste hele liter sødmælk i køleskabet var et godt stykke forbi “bedst før”-datoen. Et tjek viste at både lugt og smag var fin, så nu var det tid til at lave et eller andet af en hel liter mælk. For der skal hverken være mad- eller mælkespild her i huset.

En hel liter sødmælk kaldte på grødris; ikke at jeg er den store fan af risengrød men fantasien rakte ikke til andet, til gengæld er jeg vældig stor fan af risalamande.

Så det blev til risengrød til aftensmad, og jeg har lige spist sæsonens første velsmagende portion risalamande med kirsebærsauce. Til frokost! Nogen gange er den slags nødvendigt for at nå at få spist en hel skål risalamande, så intet går til spilde, når man er helt alene om opgaven. Ikke?

Samsø er indhyllet i fugtig dis i dag. Må din dag være sød og blød, dis eller ej.

Dette indlæg blev udgivet i At skrive livet, Hverdagsliv. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.