Dagens synsrapport

Det blæser en halv pelikan, og skydækket er tæt og lader kun lidt lys igennem. Men uanset det dunkle lys, så er min verden blevet langt lysere.

Øjet, som blev opereret i torsdag, arter sig fint. Jeg kan se med det, se lys, farver og former, se alting blot lidt uskarpt, som når man mangler briller. Og jeg har lagt de smertestillende piller til side. Alt er godt.

Det føles stadig lige fantastisk, at verden omkring mig er blevet så lys med klare farver, efter at den grå stærs gulgrønne filter er fjernet.

Jeg skal stadig holde mig lidt i ro og må derfor endnu en gang trække på venners og naboers hjælp. Især naboernes hjælp med at gå tur med Tilda.

For lidt siden kom min nærmeste nabo tilbage fra en gåtur med Tilda, og da han stod der i det dæmpede dagslys uden for min dør, kunne jeg pludselig se, at han har ret buskede, hvidlige øjenbryn midt i en ansigtskulør, der viser, at han er et menneske, der elsker udendørsliv. De øjenbryn har jeg ikke set før.

Jeg nyder, at jeg allerede kan se så godt og kan læse lidt og skrive på computeren, og jeg glæder mig til, at synet bliver klart og skarpt på begge øjne, og at jeg igen kan bevæge mig ubesværet rundt i verden omkring mig.

Må din dag og weekend være lys og med let gang på jorden.

Dette indlæg blev udgivet i At skrive livet, Hverdagsliv. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.