Tilbage til hverdagen

Efter 10 timers uforstyrret og uafbrudt søvn vågnede jeg tidligt i morges op til årets første mandag og til hverdagen. To ting, som jeg holder vældig meget af.

Efter inspiration valgte jeg ikke at tænde for computeren og gå på nettet før sidst på formiddagen for ikke at lade verden derude fylde min opmærksomhed. I stedet for fokuserede jeg på at være indadvendt, på at skrive og på at fordybe mig i nogle afsnit i Et kursus i miraklers tekstbog. Tekster, der som så ofte passer præcist til den proces, jeg er midt i. Tekster, der minder mig om, hvad der er op og ned på tingene.

For nogle uger siden modtog jeg en vision om, at januar måned for mit vedkommende skulle dedikeres til et skriveretreat. Tilbagetrækning fra verden og alt, hvad den kan fylde opmærksomheden med og fokus på at skrive. Ikke for at producere og præstere men for at vende indad og lade indsigter og klarhed flyde med skriften ind i bevidstheden.

Jeg flyder gennem denne dag helt uden plan og følger inspirationens stille stemme i mit indre. Dette er, hvor jeg elsker at være. Indadvendt, lyttende og i indre kontakt. Her kender jeg mig selv. Her hviler jeg i vished i en tilstand af glæde og lykke.

Dette indlæg blev udgivet i At skrive livet, Hverdagsliv, Inspiration og praksis. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.