Skrivetid

Her i skoven vågnede vi op til store snefnug, der fyldte luften og landede som et hvidt tæppe på skovbunden. Snart blev sneen afløst af regn, og det hvide tæppe forsvandt igen.

Mens regnen siler ned udenfor, sidder vennen og jeg fordybet i hver sit rum med hver sin computer og skriver.

Efter en uge, hvor jeg mest har brugt tid på at pusle i min artjournal, skiftede inspirationen i går over til at skrive. Jeg modtog en tilskyndelse til at sætte mig ned og skrive og sætte ord på overvejelser over mit kreative arbejde og virke.

Den inspiration og vision, jeg modtager herigennem, viser, at jeg har afsluttet en årelang indre proces og fået mit indre og ydre liv på plads, således at der nu åbnes op for et nyt og anderledes fokus på mit kreative liv og virke og for, at jeg kan begynde at vende mere udad i verden med mit arbejde, når verden igen åbner mere op.

Jeg skriver mig ind i klarhed og bliver vist den helhed, der allerede er tilstede, og som kan manifesteres endnu mere. Jeg ser det fokus, som jeg er blevet ledt frem til, og som nu skal manifesteres yderligere i levet liv og virke. Jeg bliver vist formålet med og helheden i alt det kreative og kunstneriske arbejde, jeg har udført og skabt i årevis. Et formål og en helhed som nu skal skærpes i min egen erkendelse, tilgang og forståelse og i den måde, jeg træder frem i verden.

Visionen og inspirationen er klar, og jeg modtager den med stor glæde og taknemmelighed, skriver det hele ned, mens jeg mærker den kraft og den forandring til vished i mit sind, det fremkalder.

Det er tid til at blive helt klar mentalt og i praksis. Den delvise nedlukning af landet skal jeg bruge til at arbejde tankemæssigt og i praksis med at blive helt klar til det, der venter på mig, og som det hele tiden har været meningen, jeg skulle nå frem til.

Mit formål, min opgave, min funktion i verden er klar og venter på at blive yderligere manifesteret som en sammenhængende helhed af formidling via skrift og kunst, når jeg har erkendt, accepteret og taget det helt til mig og er parat til at udføre det i praksis.

Her bag kulissen er et stort og bevidst skift i min bevidsthed i gang.

Jeg skriver mig ind i det og om det for at nå til en endnu større klarhed og vished. Skriften er som altid et af mine vigtigste redskaber til at nå ind til den klarhed, som inspiration, tilskyndelse og vision peger på, venter på mig.

Dette indlæg blev udgivet i At skrive livet, I skriveværkstedet, Inspiration og praksis, Tanker om .... Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.