Velkommen april

Med den sædvanlige påskeinvasion af turister på øen er årets sæson gået i gang. Øen er igen myldrende fyldt med mennesker og biler alle vegne.

April er startet smukt ud med lun luft og strålende solskin.

I går skærtorsdag deltog vennen og jeg i “Opera Walk Nordby”, hvor øens fantastifulde og humoristiske fortæller Lena Bjørn ledte os rundt på gåturen gennem byen og fortalte skrøner om, hvilken betydning Samsø og Nordby har haft for operaens store komponisters inspiration og værker. Og Søholm Operas egne fantastiske operasangere Lise og Mike sang de populære arier ved hvert stop på turen. De har begge nogle fantastisk smukke og kraftfulde stemmer, og især Mikes tårnarie fra Tosca giver mig gåsehud af fryd.

Efter operaturen tog vi hjem og hentede Tilda og kørte sydpå til Sælvig, hvor jeg endelig fik det møde, som jeg har set frem til i meget lang tid, i flere år faktisk.

Mit første møde med “Lilleøre”, vores nye hurtigfærge, der skal sejle mellem Samsø og Aarhus centrum fra den 26. i denne måned! Dermed går en mangeårig drøm på øen i opfyldelse om at få en hurtig og nem forbindelse til byen.

Der lå hun så, solbeskinnet og flot ved sin nybyggede landingsplads. Og som vores gode borgmester Marcel Meyer bemærkede, da han så båden første gang ved isøsætningen på Aarhus Havn for nylig, så er den meget større, end jeg troede. Stor og fin er den, og megen forventningsglæde er knyttet til den.

Det er ganske vist, nu er den her, jeg var helt henne og røre ved den.

Det er april, det er forår, og en stor drøm er ved at gå i opfyldelse.

Må også din påske og april blive fyldt med indre og ydre solskin.

Dette indlæg blev udgivet i At skrive livet, Hverdagsliv, Samsø. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.