Tilbage til arbejdet og overvejelser om bloggens form og indhold

Påskens invasion af turister er overstået, de fleste er taget hjem, og en velsignet ro og stilhed har indfundet sig igen på øen. Det er med at nyde stilheden og roen inden næste invasion.

Efter at have holdt fri i dagevis er jeg nu vendt tilbage til min sædvanlige daglige praksis, hvilket som altid opleves som at komme tilbage til mig selv. Jeg nyder hverdagens tilbagekomst og at fokusere på mit kreative arbejde som det primære igen.

Efter denne for mig lange pause føles denne dag næsten som en ny begyndelse og dagens ord på det englekort, jeg trak i morges, er meget passende “Birth”.

Denne oplevelse af en ny begyndelse og af første arbejdsdag efter en pause har inspireret mig til at tænke over, om der er noget i min kreative praksis, der skal ændres eller strammes op. Som det første er jeg gået i gang med overvejelser omkring denne blog, hvor der længe har været lange pauser og ustabilitet i forhold til, hvornår der kom indlæg. Det vil jeg gerne lave om på, så der kommer mere og mere kontinuerlig aktivitet, som der har været tidligere.

Bloggen, som mit lille hjørne på det store internet, holder jeg stadig meget af at have. Det passer mig godt at have et sted, hvor jeg kan dele tanker, tekster og mit kreative arbejde.

Bloggen er et frirum, hvor jeg kan dele det, som betyder noget for mig, og det som jeg bliver inspireret og vejledt til at dele. Og det er et frirum for læsere og besøgende, fordi I frit vælger om I vil læse med eller ej.

Samtidigt er det et stille rum med mulighed for refleksion, uden at man behøver at give sig til kende, skrive kommentarer eller på anden måde give noget tilbage for at vise, at man læser med eller følger bloggen. Det betyder ikke, at jeg ikke gerne vil have kommentarer, men det passer mig fint, at bloggen er et stille frirum uden diskussioner.

Jeg vil fortsætte mine overvejelser om bloggens form og indhold.

Må din dag være båret af indre solskin.

Dette indlæg blev udgivet i I skriveværkstedet, Tanker om .... Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.