Med Karlsvognen gennem natten og fortsatte overvejelser om kreativ praksis

Karlsvognen drejede langsomt på himlen over mig, mens jeg natten igennem roterede under dynen og med mellemrum så op på stjernerne og på uret ved siden af sengen. Et stjerneskud tegnede en buet lysende streg over himlen, inden det døde ud på et splitsekund og forsvandt, inden jeg næsten nåede at opfange det. Først da morgenen nærmede sig, faldt jeg i søvn og sov et par timer, inden jeg stod op og mødte dagen, der allerede havde været i gang i flere lyse timer.

Da jeg trådte ud fra soveværelset, lå katten Sif lige udenfor døren og ventede på mig. Hun rejste sig straks og gik ind i skriverummet og hoppede op i læsekrogen, hvor hun lå og ventede, da Tilda og jeg lidt efter kom op til morgenens stille meditationsstund i krogen efterfulgt af de tre morgensider, som jeg skrev i hånden med udsigt til en solbeskinnet mose og en blå himmel, der spejlede sig i søens overflade.

I går vendte jeg tilbage til min daglige praksis, og begge dyr sluttede sig til den ved, som de plejer, at holde mig ved selskab i den.

I dag har jeg fortsat mine overvejelser om mit kreative liv og virke.

Blandt andet overvejer jeg for og imod struktur på arbejdsdagene og arbejdsugen, eller om jeg skal fortsætte med at flyde gennem dem, som jeg har gjort i årevis. Vil struktur give mere inspiration, kontinuitet og fokus, spørger jeg mig selv. Vil struktur som et støttestativ hjælpe til at holde fast i elementer, som jeg ellers let sætter til side? Det kan jeg ikke blive helt klar på, derfor har jeg besluttet mig for, at den kommende uge skal være en forsøgsuge med struktur og planlægning. Måske vil det være befordrende for det, jeg gerne vil, med mere struktur eller med struktur i nogle uger?

Jeg fortsætter mine skriverier og uddybende overvejelser om form og indhold i min kreative praksis og virke, i de igangværende projekter, i visioner og praksis. Jeg forsøger at nå frem til klarhed om vejen fra vision til manifestation.

Mit kreative liv og arbejde går på tre ben, som en helhed i form af en ligesidet trekant. Skrift, kunst og formidling. Tre ligeværdige og sammenhængende elementer af én helhed.

Dette indlæg blev udgivet i At skrive livet, I det kreative værksted, I skriveværkstedet, Inspiration og praksis, Tanker om .... Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.