Den tredje løsning = både og

Overvejelserne om min kreative praksis er fortsat i dag.

Efter at have besluttet mig for, at den kommende uge skal være en kreativ arbejdsuge med planlægning, struktur og hele udtrækket, mærker jeg den frihed, dette valg og denne beslutning giver mig. At prioritere at give mit kreative arbejde fuld opmærksomhed og skærpet fokus giver frihed, fordi jeg derfor ikke behøver at forholde mig til, om jeg skal lave andre planer og aftaler om samvær indimellem, for det skal jeg ikke. Ét fokus er det, jeg har givet mig selv friheden til næste uge.

Det begynder at blive klart for mig, at struktur kan give frihed, ligesom flyden kan. Og derfor har jeg fundet ud af, at min kreative praksis fremover ikke skal være enten med struktur eller med flyden uden planlægning. Det skal være både-og. Jeg skal have arbejdsuger med struktur og planlægning vekslende med arbejdsuger med flyden gennem dagene. Der er frihed i begge, og jeg skal have både friheden og den befordring i min praksis som de to forskellige måder at arbejde på giver.

Ikke enten eller men både og.

Tiden vil vise, hvordan min praksis vil udvikle sig, og hvordan den bliver mest givende for det, som jeg gerne vil med min kreativitet, og det som skal udvikles. Tiden vil vise, hvad der giver mest næring til udfoldelsen af mine potentialer og muligheder.

Jeg begynder at glæde mig til en uge med intentioner, planlægning og struktur hele ugen igennem og til at se, hvordan det kommer til at folde sig ud og bringe frem.

Dette indlæg blev udgivet i Inspiration og praksis, Tanker om .... Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.