Færdiiiiig

På denne dronningens solbeskinnede fødselsdag har Tilda og jeg været ude at gå en dejlig tur ved havet i min frokostpause midt i manuskriptslæsningen.

Og her klokken mellem 14 og 15 kan jeg holde tidligt fredagsfyraften. Fordi. Jeg er blevet færdig med at gennemlæse og korrekturlæse alle omkring 300 sider, som manuskriptet til “Rejsen tilbage – Notater fra stilheden” nu består af. Hvor mange sider det ender op med, vil vise sig, når jeg har fået lavet alle rettelser og redigeringer, fjernet de frasorterede sider og tilføjet de manglende i filen.

Denne planlagte og strukturerede arbejdsuge resulterede i et gennemlæst, vurderet og korrekturlæst manuskript, som jeg nu kan arbejde videre med færdiggørelsen af. Det skal ligge og simre weekenden over eller længere, inden jeg går i gang med rettelser og ændringer i filen.

Her ved slutningen af dette første forsøg med en struktureret og planlagt arbejdsuge kan jeg konstatere, at jeg var alt for ambitiøs, da jeg lavede min overordnede planlægning i mandags. Manuskriptlæsningen levnede ikke tid og energi til ret meget andet.

Det er fredag, solen skinner, fuglene synger, og jeg kan holde tidlig fyraften og weekend.

I den kommende uge venter en tur til skoven i Nordsjælland, hvor vennen og jeg skal fortsætte designet af den tilbygning, der skal blive til havestue og kreativt rum til mig. Mens jeg har holdt kreativ arbejdsuge her i huset ved havet, har han været i gang med både sit arbejde, sit bogprojekt og begyndelsen på byggeprojektet, som han har sendt billeder af undervejs. Som fortalt før, så er der ikke langt fra tanke til handling i hans verden. Han har “tegnet” bygningen med brædder og sten, så jeg, den visuelle kan få et billede af størrelse og form.

Må også din fredag være lige tilpas og båret af glæde, og må din weekend blive ligeså.

Dette indlæg blev udgivet i At skrive livet, Hverdagsliv, I skriveværkstedet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.