Velkommen juni og velkommen sommer

For en måneds tid siden lovede jeg mere, end jeg kunne holde, da jeg meldte ud, at efter 2 ugers pause var jeg tilbage på pinden og på bloggen. Det viste sig, at jeg gled ned af den kreative pind og ind i en mathed og ordløshed, så der ikke var noget at dele her på bloggen.

Jeg fik endnu en tid med lav energi, et bims hoved og nogle meget overfølsomme sanser efter det 2. vaccinationsstik mod corona. Sygeplejersken, der vaccinerede mig, fortalte, at det ikke er ualmindeligt, at eventuelle svagheder bliver forstærkede eller fremkaldt igen af vaccinen. For mig føltes det som et tilbagefald flere år tilbage. Men jeg glædede mig over, at det gav mig et frihedens coronapas, der åbner de døre, som jeg har lyst til at kunne gå ind gennem.

I weekenden begyndte min fysiske tilstand for alvor at vende igen. Energien i kroppen og klarheden i hovedet begyndte at vende tilbage, som tidevand der langsomt skyller ind over en udtørret kyst. Sådan føltes det. Som en ørken, der får tilført livgivende vand. Næsten som at få livet tilbage efter at det havde været sat på standby i meget lang tid.

Så her på den første sommerdag i kalenderen tror jeg på, at jeg nu for alvor kan vende tilbage til mit kreative arbejde og dermed også til bloggen her. Jeg har savnet det. Jeg har savnet fordybelsen og at være optaget af en kreativ proces. Jeg har savnet at være i gang med noget, som jeg næsten ikke kan vente med at vise frem og dele med andre. Jeg har savnet at dele med jer, der læser med her.

Så velkommen juni og velkommen sommer. Må du byde på indre og ydre solskin og en bærebølge af glæde og inspiration til os alle.

Solen skinner over Samsø. Syrenerne fylder min have med duft og smukke farver af lilla og grønt, og jeg mærker glæden og livskraften skylle ind til mig med tidevandet.

Må indre og ydre solskin skinne på dig denne dag.

Dette indlæg blev udgivet i At skrive livet, Hverdagsliv. Bogmærk permalinket.

2 svar til Velkommen juni og velkommen sommer

  1. Jonna siger:

    Dejligt du igen har lyst og overskud til at skrive. Ha en dejlig sommer så rart sol og varme er kommet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.