At skrive livet og sommeren

I dag pakkede jeg kamera og notesbog i en lille rygsæk og gik på tur gennem skoven ud til Vester Made ved Mårup Bugt, et af mine yndlingssteder tæt på, hvor jeg bor.

Jeg har besluttet mig for at tage på skriverejse gennem sommeren og bringe kamera og notesbog med, når jeg bevæger mig rundt på øen og uden for øen sommeren igennem.

I den måned, hvor der var helt stille her på bloggen, skrev jeg hver eneste dag i min digitale dagbog på computeren. Jeg skrev livet. Jeg lod tankerne lande på skærmen og skrev mig frem til klarhed. Klarhed om mit indre og ydre liv. Klarhed om mit kreative liv og virke. Klarhed om, hvad det var i mit indre, der fremkaldte begrænsningerne i mit fysiske, ydre liv. En klarhed, der var nødvendig for at ophæve de indre årsager og dermed de ydre virkninger i hoved og krop.

Jeg tog en beslutning for mit liv og mit virke. Jeg tog en dyb og uforbeholden beslutning, aflagde et højtideligt løfte, skrev det ned og skrev det under. Og med den beslutning og det løfte vendte min fysiske situation sig, energien begyndte at vende tilbage sammen med klarheden, som jeg skrev om i går.

Sommerens skriverejse begyndte i dag med gåturen til Vester Made, hvor jeg satte mig på en stor sten tæt på vandet og skrev. Efter et stykke tid blev det for blæsende og koldt og jeg rykkede om i læ bag en lille bakke og fortsatte mit skriveri der. Her sad jeg med udsigt til havet, havnen, bakkerne og landsbyen i et lydrum af bølgeskvulp, susen i trætoppene bag mig og lærkesang over markerne omgivet af duftende blomster med svirrende insekter og flagrende sommerfugle.

Jeg sad der og nød den smukke natur omkring mig, dybt taknemmelig over mit liv og de uendeligt mange muligheder, det giver mig.

Dette indlæg blev udgivet i At skrive livet, Hverdagsliv, Inspiration og praksis, Natur, Samsø. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.