Inspiration med fuldt blus

Nå, i dag blev tingene så helt klare i inspirationens åbne rum.

Igen oplevede jeg, at en inspiration, som jeg modtog i overordnet form for flere år siden, igen bankede på i min bevidsthed. Og da jeg begyndte at høre efter, kom den ene detalje efter den anden.

Det handler igen om inspiration til værker, jeg skal lave til den udstilling, der venter forude til næste år.

En mixed mediaudstilling i bred forstand. En udstilling, der kommer til at kombinere udstilling, oplæsning, artist talk og måske andet. Det er jo ikke til at vide, hvad der kommer til at dukke op i den kommende tid. I hvert fald rummer dagens inspiration for mig helt overraskende elementer.

I dag kom konkretiseringen af idéen til en installation på gulv. Form, indhold, udtryk og et ekstra element af mixed media.

Jeg er vild med den idé. Jeg siger ikke mere, det skal ses og opleves. Til næste år.

Det er blevet helt klart, hvorfor jeg ikke kunne sparke porten op til det kreative rum i begyndelsen af ugen. Problemet var, at jeg ville arbejde med idéer fra et forkert sted, hvor der ingen energi er til det. Til gengæld mærker jeg, at inspirationen til de to første værker til den kommende udstilling er båret af vild, sprudlende og legende energi. Lige til at tappe ind i og arbejde fra.

Jeg er vild med den vision, jeg bliver vist. Det bliver enkelt, uhøjtideligt, anderledes i form og udtryk, og det bliver mixed media i bred forstand.

Dette indlæg blev udgivet i At skrive livet, I det kreative værksted, Inspiration og praksis, Kunst, Tanker om .... Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.