Manuskriptarbejde fortsat

I dag kort før middag blev jeg færdig med at gennemlæse manuskriptets 265 sider. Gennemlæsningen har vist, at den sidste redigering i forsommeren har givet manuskriptets sin rette form og sit endelig indhold, og der er ikke mere at rette og ændre. Det er blevet til en sammenhængende helhed af en tekstsamling skrevet i og om en periode af en indre rejse.

En tanke om, at en tekst skrevet fornylig skulle med, har vist sig at pege i en anden retning. Jeg har læst teksten igennem, og det viser sig, at den tekst hører hjemme i et andet skriveprojekt “Lad der blive TEXT – Om glæden ved at skrive og have en kreativ praksis”, som jeg har skrevet tekster til gennem flere år.

Den tekst viste sig at pege på, at arbejdet med at samle tekster til et manuskript med denne titel venter på mig. Og det føles som om, at det kommer jeg til snart at skulle give mig i kast med. Det bliver et stort arbejde, for jeg ved, at jeg har skrevet mange tekster gennem flere år, som jeg skal gennemgå for at finde dem, der skal ind i manuskriptet.

“Rejsen tilbage – Notater fra stilheden” har fundet sin form og sit indhold. Nu skal jeg så finde vejen til næste post i det orienteringsløb, det er, at komme fra tekstskrivning til bog. For år tilbage blev jeg inspireret til at skrive en række tekster, som skulle samles til en bog. Jeg er blevet inspireret og vejledt gennem hele arbejdsprocessen. Nu venter jeg på at blive vejledt og inspireret til det næste skridt for at få manuskriptet gjort til en bog, der kan komme videre og ud af mine hænder.

Og samtidigt mærker jeg forventningens glæde i forhold til det kommende arbejde med “Lad der blive TEXT – Om glæden ved at skrive og have en kreativ praksis” komme frem i min bevidsthed.

Dette indlæg blev udgivet i At skrive livet, I skriveværkstedet, Inspiration og praksis. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.