Velkommen mandag og en bilfri uge

I dag sidder jeg her i skriverummet nedenunder og finpudser planlægningen af forløbet og indholdet til Skriveværkstedet, som begynder på onsdag i HØSTs butik og kaffebar her i Mårup, hvor jeg bor.

Jeg glæder mig til at afholde et kontinuerligt og sammenhængende skriveforløb for nogle kvinder, der har lyst til at skrive.

Denne uge er min bilfrie uge. Jeg har netop planlagt, at Skriveværkstedet skal afholdes i disse uger. På den måde er jeg fri til at tage hjemmefra i mine biluger, hvis der skulle opstå trang til eller planer om at komme en tur uden for øen.

Denne uge er dedikeret til en kreativ arbejdsuge. En uge til at skrive i og til at arbejde videre i mit kreative værksted med de kreative projekter, jeg har gang i der.

Udover Skriveværkstedet har jeg to kommende udstillinger at forberede. Men først skal jeg have planlægningen af Skriveværkstedet helt på plads, selvom min erfaring fortæller mig, at det kan være, at der dukker inspiration til andre opgaver op undervejs i forløbet.

For to år siden afholdt jeg en åben skriveworkshop hver uge hos HØST hele efteråret igennem og havde planlagt hele det lange forløb på forhånd for så at finde ud af, at der kom inspiration til et helt andet indhold til hver workshop, da forløbet endelig var i gang.

Denne gang er det en fast gruppe, der skal have et kontinuerligt og sammenhængende forløb. Derfor passer det mig bedst at være godt forberedt og have et sådant forløb planlagt på forhånd, hvilket jeg har modtaget inspiration til indhold til gennem flere måneder nu. Men samtidigt er jeg bevidst om at være helt åben for, at der kan dukke ny inspiration op undervejs i forløbet.

Dette indlæg blev udgivet i I skriveværkstedet, Inspiration og praksis, Tanker om .... Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.