Forberedelser til og planlægning af en udstilling

Denne formiddag arbejder jeg på planlægning af og forberedelser til den udstilling med tekster og artist’s books, jeg skal have i december måned.

Udstillingens form og udtryk begynder at blive mere klar og konkret, og jeg skriver alle visioner, tanker og idéer ned, så jeg får skabt et vist overblik at arbejde videre med.

Udstillingen kommer til at inddrage både vægge, gulv og rum, og det skal planlægges, så det giver det udtryk og det rum, som jeg gerne vil have frem.

På fredag tager jeg ned til Samsø Micro Kafferisteri, hvor udstillingen skal være i galleridelen for at måle op til udstillingen.

Jeg skal have målt op til ophæng af tekstparaplyen, der skal hænge ned midt i rummet. Væggene skal måles op, så jeg kan finde ud af, hvor mange tekster, der er plads til. Og når det er på plads, kan jeg vælge de tekster, som skal bruges og finde ud af, hvordan de skal fremstå og på hvilket papir og baggrund.

Jeg glæder mig til arbejdet, jeg glæder mig til at se, hvordan det kommer til at se ud i fysisk form i rummet, og jeg glæder mig til at dele mit arbejde med interesserede gæster.

Dette indlæg blev udgivet i Book Art, I det kreative værksted, I skriveværkstedet, Kunst, Litteratur, Tanker om .... Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.